O nama

RiAluminij je osnovan kao zanatska radnja 1988. godine na Krasici, pokraj Rijeke.

Djelatnost je započela s izradom aluminijske bravarije koja je tijekom svih ovih godina osnova proizvodnje. Unutar osnovne djelatnosti nastojali smo pratiti promjene u tehnologijama i materijalima ne bi li tržištu mogli ponuditi čim kvalitetniji asortiman naših proizvoda.

Aluminijski profili

Usvajanjem promjena u proizvodnji aluminijskih profila ugradnjom izolacionih materijala u same aluminijske profile, kao i primjenom IZO stakala sa LOW-E premazima (stakla niske emisije) danas smo u mogućnosti nuditi prozore i vrata koji u potpunosti zadovoljavaju zakonske uvjete za termičkom zaštitom zgrada.

Također je bitno da nudimo kompletan asortiman u smislu načina otvaranja prozora, balkonskih vrata, ulaznih vrata i zimskih vrtova kao i sva potrebna ostakljenja sa izolacionim, refleksnim i sigurnosnim staklima (kaljena i laminirana) i uz primjenu Argona u izolacionom sloju IZO stakala.

Krovna ostakljenja

Izvodimo i krovne ostakljene elemente, sa ili bez čelične nosive konstrukcije. Ostakljenje odgovarajućim sigurnosnim ostakljenjem u izolacionoj izvedbi ili kao zaštita od atmosferskih utjecaja. Takve konstrukcije su sve traženije, izvodimo ih s provjerenim dobavljačima aluminijskih profila primjenjujući njihovo i naše dugogodišnje iskustvo.

U skladu sa prohtjevima tržištu nudimo širok asortiman aluminijskih profila, kako sa prekidom termičkog mosta tako i hladnih profila, izvodimo specijalna ostakljenja, ugrađujemo razne vrste sjenila (venecijan rolete i trakaste zavjese), garažna sekcijska vrata, rolete aluminijske i PVC, zaštitne mrežice protiv insekata, INOX bravariju i drugo.

Aluminijske fasade

U djelu proizvoda koji su primjenjivi na poslovne subjekte proizvodimo nekoliko sustava aluminijskih fasada, kako kontinuiranih tako i strukturalnih (bez vidljivih vanjskih aluminijskih profila), ugradujemo aluminijske pregrade sa ostakljenjem ili neprovidnim ispunama, ugrađujemo automatska vrata i industrijska vrata velikih dimenzija i to klizna ili preklopna harmo vrata.